lauantai 5. marraskuuta 2016

Miniriimu

Tämän pikkuisen paracord-riimun tein kaverin ponille jo alkukesästä. Kävi vaan niin että poni lähtikin kesälomalle toiselle puolelle Suomea ja nyt vasta useiden kuukausien jälkeen riimu ja poni kohtasivat. Hiukan jännitti että joko on jäänyt pieneksikin. Mutta onneksi mahtui vielä!
Riimu on siis ns. halter-mallinen, eli siinä on vain lenkki turvan ympäri ja niskan taakse. Säätö on vasemmalla korvallisella. Solkea varten ei ole varsinaisia reikiä, vaan punos on siltä kohtaa hieman löysempi ja soljen piikki laitetaan punoksen läpi.
Riimu punotaan neljässä osassa. Ensiksi turvan päälle tuleva osa kahden renkaan väliin. Sitten turvan alle tuleva osa myös renkaiden väliin ja sen punoksen keskelle tulee D-rengas taluttimen kiinnittämistä varten. Vasemmalle puolelle renkaasta lähtien tulee punos jonka päähän tulee solki. Oikealle puolelle renkaasta lähtien tulee pisin punos jonka alkupäähän tehdään hiukan löysempää punosta ja loput normaalia yhtä tiukkaa punosta kuin muutkin.

1 kommentti:

  1. Play this sweet sugarboo extra long digital titanium styler in the
    Play this sweet ford ecosport titanium sugarboo ford ecosport titanium extra long digital titanium styler in the classic Sega Genesis. Perfect for any titanium auto sales time, you'll be titanium sunglasses sure to titaum enjoy your

    VastaaPoista